Kategorier
Politik Set og sket

Effektiv parkeringskontrol / parkeringsservice

I marts måned, var der en demonstration i hovedstaden, nærmere betegnet landmænd fra det meste af Danmark, som kørte i deres traktorer til københavn.

Nu er København jo ikke ligefrem det nemmeste sted at finde en parkeringsplads, og da slet ikke til traktorer på flere tons, så der blev parkeret mere eller mindre tilfældigt hvor der nu var plads.

De københavnske parkeringsvagter havde dog luret, at en parkeringskontrol hurtigt kunne give nogle let tjente penge.

Det hører vist til sjældenhederne, at traktorer er monteret med p-skive, og er parkeringsskiven der ikke, så vil det jo være det samme som en uvlovlig parkering pga. manglende p-skive.

Der er nok blevet udskrevet omkring 400 parkeringsbøder til de danske landmænd, hvor enkelte af de uheldige landmænd mente, at det rigtige ord måtte være parkeringschikanering og ikke parkeringsservice.

Mange af de deltagende bønder mente, at man burde eftergive kravet til dem som havde fået parkeringsbøde, men de kunne vel blot have undersøgt hvordan reglerne var inden de tog traktoren til københavn.

5 kommentarer til “Effektiv parkeringskontrol / parkeringsservice”

Hi, this weekend is fastidious designed for me, for the reason that this time
i am reading this wonderful educational piece of writing
here at my residence.

The next time I read a blog, Hopefully it doesnt disappoint me as much as this particular one. After all, Yes, it was my choice to read, nonetheless I actually thought you would probably have something interesting to say. All I hear is a bunch of crying about something that you could possibly fix if you were not too busy looking for attention.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.